Turizm Fakültesi
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Kişisel Bilgiler

DOÇ.DR. YILMAZ SEÇİM

Necmettin Erbakan Üniversitesi
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

E-posta :
1. Temel Mutfak Bilgisi
Ders Saati: 3
Lisans
Türkçe
2. yöresel mutfaklar
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
3. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Ders Saati: 3
Doktora
Türkçe
4. Mutfak uygulamalar-2
Ders Saati: 8
Lisans
Türkçe
5. Mutfak uygulamalar-2
Ders Saati: 8
Lisans
Türkçe
6. yöresel mutfaklar
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
7. Mutfak dizayn ve dekorasyonu
Ders Saati: 3
Doktora
Türkçe
8. TÜRKİYE’DE EKOGASTRONOMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
9. KÜLTÜR VE SANATTA EKOGASTRONOMİ
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
10. Etnik mutfaklar
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
11. Mutfak uygulamaları-1
Ders Saati: 4
Lisans
Türkçe
12. Türkiye’de Ekogastronomi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
13. Yöresel mutfaklar
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
14. Kültür ve Sanatta Ekogastronomi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
15. Gastronomide Etnik Mutfaklar
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
16. Araştırma Projeleri
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
17. Toplu Beslenme Sistemleri v Menü Planlama
Ders Saati: 4
Lisans
Türkçe
18. Mutfak Uygulamaları-I
Ders Saati: 16
Lisans
Türkçe
19. Vejetaryen Mutfağı
Ders Saati: 6
Lisans
Türkçe
20. Temel Mutfak Bilgisi
Ders Saati: 12
Lisans
Türkçe
21. Mutfak Uygulamaları-I
Ders Saati: 8
Lisans
Türkçe
22. Vejeteryan Mutfağı
Ders Saati: 10
Lisans
Türkçe
23. Temel Mutfak Bilgisi
Ders Saati: 8
Lisans
Türkçe
24. Mutfak Uygulamaları II
Ders Saati: 5
Lisans
Türkçe
25. Mutfak Uygulamaları II
Ders Saati: 12
Lisans
Türkçe
26. Mutfak uygulamaları-II
Ders Saati: 16
Lisans
Türkçe
27. Toplumsal Sorumluluk ve Sağlıklı Yaşam
Ders Saati: 2
Lisans
Türkçe
28. Et Bilimi ve Teknolojisi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
29. Türkiyede Eko Gastronomi
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
30. Temel Mutfak Bilgisi
Ders Saati: 6
Lisans
Türkçe
31. Mutfak Uygulamaları-II
Ders Saati: 16
Lisans
Türkçe
32. Mutfakta Süt ve Süt Ürünleri Kullanımı
Ders Saati: 3
Yüksek Lisans
Türkçe
33. Toplu Beslenme ve Hazır Yemek Sistemleri
Ders Saati: 4
Lisans
Türkçe
34. Mutfak Uygulamaları-I
Ders Saati: 16
Lisans
Türkçe
35. Konya Yemek Kültürü
Ders Saati: 4
Lisans
Türkçe
36. gastronomide dizayn ve dekorasyon
Ders Saati: 16
Lisans
Türkçe