Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi
06.05.2024

Bahar Dönemi Akademik Çalışma Programı (AKÇAP) 7. Hafta Dersleri Yapıldı

Fakültemiz Nezahat Keleşoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programın Kur’an-Hadis Okumaları oturumunda fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Uğur tarafından “Kuran Kıssaları ve Yahudi Kültürü” isimli derse geçen hafta kalınan yerden devam edildi.

Programın ikinci saatinde üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bircan tarafından İbrahim Kalın’ın “İslam ve Batı” kitabının tahlili yapıldı.
Programın üçüncü saatinde de yine Prof. Dr. Hasan Hüseyin Bircan hocamız tarafından “İslam Felsefesi Üzerine” başlıklı seminer verildi.

AKÇAP İhtisas programı kapsamında öğleden sonra gerçekleştirilen oturumda ise fakültemiz İslam Hukuku Anabilim Dalı Arş. Gör. Muhammed Fatih ÜNLÜ tarafından Arapça veri tabanlarının kullanımına dair ders serisine devam edildi. 03.05.2024