Turizm Rehberliği Bölümü
23.11.2023

Turizm Akademisi Dış Paydaş Toplantıları

Turizm Akademisi serimiz “Sektör Söyleşileri"nde Little Joy seyahat acentesi müdürü Yavuz Soğukçeşme'yi ve profesyonel turist rehberi Dilek Keçeci'yi ağırladık. Söyleşide Yavuz bey acentelerinde ki rehberlerin çalışma koşullarından ve stajyer olarak çalışmak isteyen turizm rehberliği öğrencilerinden nasıl yararlandıklarından bahsetti. Turist rehberi Dilek hanım ise rehberlik eğitimine başlamasından turist rehberi olana dek geçtiği aşamalardan ve acenteyle nasıl tanıştığı, iş hayatına nasıl giriş yaptığı gibi konularda öğrencilerimizle deneyimlerini paylaştı. Son olarak öğrencilerimizin soruları cevaplanıp, karşılıklı olarak iletişim bilgilerinin paylaşılması ile söyleşimiz sona erdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.