FACULTÉ D'INGÉNIERIE SEYDISEHIR AHMET CENGIZ
17.10.2014

Fakültemizde BAP Koordinatörlüğü tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü tarafından fakültemizde, öğretim elemanlarına yönelik olarak seminer gerçekleştirildi. Özellikle akademik performans projesi kapsamında;  fakülte öğretim elemanlarımızın, bilimsel, sanatsal ve benzeri akademik çalışmalara teşviki ve bu yolla üniversitenin ulusal ve uluslararası başarı seviyesini yükseltmek adına bilgilendirilmesi sağlandı. Aynı zamanda BAP otomasyonu ile işlemlerin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi, akademik bilgi sistemi sayesinde öğretim elemanlarının, ulusal veya uluslararası yayın ve atıf bilgilerinin etkin bir şekilde değerlendirilmesi gibi konular hakkında da ayrıca bilgilendirilmeleri sağlandı. Etkinliği ve verimliliği ile, öğretim elemanlarımızın dilek ve önerilerini takiben seminer tamamlandı.