Meram Meslek Yüksekokulu
26.04.2024

Masa Tenisi Turnuvası

Meram Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personellerin katılımı ile gerçekleştirilen masa tenisi turnuvası, oldukça çekişmeli geçen maçlara sahne oldu. Kura ile belirlenen rakipler, uluslararası masa tenisi oyun kurallarına uygun bir şekilde yarıştı. Elemeli olarak gerçekleştirilen turnuvaya 12 personel katıldı. Turnuvada Mevlüt KÜÇÜKBALCI birinci olurken, Öğr.Gör. Ahmet Tayfur KÜÇÜKTIĞLI ikinci, Doç.Dr. Lokman GEMİ üçüncü oldu.

Meram Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Doç.Dr. Süleyman DOĞU, yoğun akademik dönem içerisinde yapılan bu tür turnuvaların akademik ve idari personelimiz açısından oldukça faydalı olduğunu, hem fiziksel hem de mental olarak katkı sunan ve sosyal iletişimi geliştiren spor branşlarına yönelik turnuvaların düzenli olarak yapılacağını ifade etti.

Turnuva dereceye girenlere madalya verilmesi ile son buldu.