C.A.R. en formation continue (KONSEM)
25.03.2021

EL YAPIMI İTALYAN MAKARNALARI WORKSHOP

EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı Cemil USLU
Unvanı Öğr.Gör.
Birimi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA
 
İrtibat Telefonu 0554 201 29 78
E-Posta Adresi [email protected]
 
EĞİTİMCİ/PROGRAM KOORDİNATÖRÜ HAKKINDA
Adı-Soyadı Ümit SORMAZ
Unvanı Doç. Dr.
Birimi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Çalışmakta Olduğu Kurum ve Adresi Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. Meram / KONYA
 
İrtibat Telefonu 505 502 09 49
E-Posta Adresi [email protected]
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI HAKKINDA
Programın Adı El Yapımı İtalyan Makarnaları Workshop
Programın Türü Sertifika Programı
Program Başvuru Tarihleri  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Başlama/Bitiş Tarihleri  Ön kayıt sayısı istenilen düzeye ulaşınca belirlenecektir.
Program Süresi (Öngörülen Toplam Saat)  5 saat
Program İçin Önerilen Gün ve Saatler   10 Nisan 2021 (13:00-18:00)
Program İçin Önerilen Mekân ve Donanım Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Köyceğiz Yerleşkesi, Dere Aşıklar Mah. Demeç Sk. No: 42 Meram / KONYA
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları  Eğitim Mutfağı)
Önerilen Katılımcı Sayısı Eğitim en az 8 Kişi ile yapılacaktır.
Öngörülen Kişi Başı Eğitim Ücreti 400 (KDV Dahil)  (Malzeme ücreti fiyata dahildir).
Özel Koşullar  Bulunmamaktadır.
  
EĞİTİM HAKKINDA
Şekli  Yüz yüze örgün eğitim
 Programın İçeriği Makarnalar hakkında teorik genel bilgilendirme
 
Tek kişi çalışılan özel tasarım U düzeni eğitim mutfağında geleneksel İtalyan makarnaları uygulamaları
Konu Başlıkları  Makarnalar hakkında teorik bilgi
 Makarna hamuru hazırlama ve açma teknikleri
 Makarna makinesi ile makarna hamuru şekillendirme
 Makarnalarda kullanılacak dolgu malzemesi ve sosların hazırlanması
 Geleneksel İtalyan mutfağı makarna çeşitleri uygulamalarında;
 
  • Fettuchini Alfredo
  • Peynir dolgulu Pesto soslu Tortellini
  • Sebzeli Lazanya
  • Fesleğen ve tulum peynirli Ravioli
 
yapılacaktır.
Kimler Katılabilir? İtalyan mutfağına ve makarnalara ilgi duyan, el yapımı makarnalar   hakkında temel bilgileri öğrenmek isteyen ve el makarnaları uygulayarak öğrenmek ve denemek isteyen tüm bireyler katılabilir.
Eğitim Sonunda Verilecek Belge  
 Sertifika
 
 
 
EĞİTİM/KURS PROGRAMI TANITIMI
Tanıtım Metni --
Program Kazanımları Makarnalar   hakkında temel bilgiler  ile geleneksel el yapımı İtalyan mutfağı makarnalarını  uygulamaları.
 

Ödeme İçin Hesap Bilgileri 
(LÜTFEN ÖN KAYIT AŞAMASINDA ÖDEME YAPMAYINIZ.)

Hesap Adı: Necmettin Erbakan Üniversitesi, Döner Sermaye İşletmesi

Banka Adı: Vakıfbank
Banka Şubesi: Nalçacı Şubesi

IBAN Numarası: TR20 0001 5001 5800 7300 6975 98

Kredi Kartı ödemeler için:

Worldcard (Vakıfbank, YapıKredi, TEB) ve Vakıfbank kredi kartlarına 3 taksit diğer banka kartlarına tek çekim yapılacaktır.

Not: ATM den yapılacak olan ödemelerde 00158007300697598 nolu hesabın kullanılmasına özellikle dikkat edilmelidir.

KONSEM yeterli  ön kayıt olmadığı durumlarda tarihleri değiştirme veya programı iptal etme hakkını saklı tutar. 

Detaylı bilgi ve sorularınız için: 
0 332 221 06 92 - 93  

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü  15 Temmuz Yerleşkesi

Yaka Mahallesi, Kasım halife Sokak, No: 11, B Blok

Posta Kodu: 42090, Meram / KONYA

[email protected]