ÜNİVERSİTESİMİZDE TÜM KONTENJANLAR DOLDU

26.08.2012

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık, Sosyal ve Beşeri Bilimler ve Turizm Fakültelerine ilk kez öğrenci almış olmasına rağmen yüzde 100'lük bir yerleştirme oranına ulaştı. Türkiyenin her yöresinden yapılan bu yoğun tercih Üniversite olarak üzerimize aldığımız vazife ve sorumluluğu biraz daha artırdı. Yüksek puan alan öğrencilerin özellikle Meram Tıp Fakültesini ilk tercih olarak kazanmaları bizleri onurlandırdı.

Üniversitemizde Meram Tıp Fakültesi, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bölümlerine toplamda 3315 öğrenci yerleştirilmiştir.

Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizin kesin kayıtları 03-07 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır. (Kayıt işlemleri için gerekli bilgi için tıklayınız)

Üniversitemizi tercih ederek kazanan tüm öğrencilere teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında mutluluk ve başarılar dileriz.

Ailemize Hoş Geldiniz.

ÜNİVERSİTEMİZ YERLEŞİM HARİTASI