Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
12.02.2024

Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı ve Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları dersi danışman dağılımı hakkında

Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı ve Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları-2 dersleri danışman belirlenmesi en geç 16.02.2024 saat 16:59'a kadar tamamlanmalıdır. Öğrencilerin aşağıda listesi verilen proje danışmanları ile iletişime geçerek danışmanlık konusunda anlaşmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihe kadar herhangi bir danışman ile anlaşamayan öğrencilere 19.02.2024 tarihinde kontenjanı dolmayan öğretim üyeleri içerisinden rastgele danışman atanacaktır. Danışman atamaları listesi aynı gün içerisinde bölüm web sayfasında yayınlanacaktır. Danışman belirlendikten sonra danışman ile beraber belirlenen proje konusu için Proje Formunun ilk dört maddesinin doldurularak ve form ismini ogrenciNo_AdSoyad olacak şekilde yazarak danışmanın da onayı alındıktan sonra 25.02.2024 saat 23:59'a kadar yüklenmesi gerekmektedir. Yükleme işlemi, classroom üzerinden açılan "Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Tasarımı / Bilgisayar Mühendisliği Uygulamaları-2" dersine "d2detyi" şifresi ile kayıt olunarak Proje Formu isimli ödevin altına yapılacaktır.Yükleme işlemini belirten tarihlerde yapmayan öğrencilerin sınavları dönem boyunca 90 puan üzerinden değerlendirilecektir.

Not:  Öğrencilerin OBS üzerinden ders kayıtlarını yaparken proje dersini anlaştığı öğretim üyesinden alması gerekmektedir. OBS ders kaydı esnasında anlaştığı öğretim üyesinden ders alamayan öğrencileri durumu proje danışmanı ve kendi danışmanına haber vermelidir.

Not: Proje danışmanının onayı halinde, derse ait proje 
Bilgisayar Mühendisliği bölümünden en fazla 2 kişi ve başka bir bölümden en fazla 1 kişi olacak şekilde, en fazla 3 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilebilir.

Danışman Listesi
 
  1. Prof. Dr. Sabri KOÇER
  2. Doç. Dr. Mehmet HACIBEYOĞLU
  3. Doç. Dr. Hüseyin HAKLI
  4. Doç. Dr. Abdullah Erdal TÜMER
  5. Doç. Dr. Muhammed KARAALTUN
  6. Doç. Dr. Şaban GÜLCÜ
  7. Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Merve ACILAR
  8. Dr. Öğr. Üyesi Özlem ERDAŞ ÇİÇEK
  9. Dr. Öğr. Üyesi Alperen EROĞLU
  10. Dr. Öğr. Üyesi Murat KARAKOYUN