FACULTÉ D'ÉDUCATION AHMET KELESOGLU
25.04.2024

Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, Alman Dili Eğitimi 3. sınıf öğrencilerinin Bahar döneminde bulundukları faaliyetlerden bazıları
Mehmet Hasan Sert ilkokuluna ilkokul çağındaki çocuklara yabancı dil  ve Almanca öğretimini teşvik etmek ve sevdirmek amacıyla  14 Mart tarihinde Türkçe tercümeli Almanca hikaye kitapları dağıtılmıştır.

Kullanılmayan kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla, ABD öğrencilerimiz 5 mart tarihinde belediyenin kumbaralarına kullanmadıkları kıyafetleri bırakmışlardır.

ABD öğrencilerimiz 19 Martta Kızılaya kan vererek duyarlılığın artırılması noktasında diğer arkadaşlarına da örnek bir davranışta bulunmuşlardır.

Öğrencilerimiz hem belediyeye ait kedi evlerine hem de sokakta yaşayan hayvanların beslenebilmesi amacıyla uygun yerlere mama bırakmışlardır. Bu faaliyet dönemlik bir faaliyettir