Eğitim Bilimleri Enstitüsü
14.02.2024

2023-2024 Bahar Yarıyılı Eğitim Programları ve Öğretim II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açılmamıştır

2023 - 2024 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı ilanımızda "Kesin kayıt yaptıran öğrencilerin sayısı 15 öğrencinin altında kalması halinde program açılmayacaktır ve kesin kayıt yaptıran öğrencilerin harçları iade edilecektir." denilmektedir. 2023 - 2024 Bahar Yarıyılı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı ilanımızda Eğitim Programları ve Öğretim II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvuru yapıp kesin kayıt yaptıran öğrenci sayısı 15 öğrencinin altında kalması nedeniyle program açılmamıştır. Harç ücret iade yapılabilmesi için alttaki harç ücret iade formunu eksiksiz doldurarak dekontun aslı ile birlikte Enstitümüze teslim edebilirsiniz.

Eğitim Programları ve Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı için Ücret İade Formu