Eğitim Bilimleri Enstitüsü
08.02.2024

2023-2024 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Başvurularında Bilim Sınavına Girecek Öğrenci Listesi

2023-2024 Eğitim ve Öğretim bahar yarıyılı yatay geçiş ilanımızda belirtilen tarihlerde başvuru yapıp bilim sınavına girecek öğrenci listesi aşağıda açıklanmıştır.

Bilim sınavı 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar sınava girebilmek için “Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi” (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Bilim sınavına girecek öğrenci listesi ve bilim sınavı salon yerleri