Department of Gastronomy and Culinary Arts
10.04.2023

Staj İşlemleri 2023

1. Staja Başlamak İçin Gerekli Olan Belgelerin Teslim Tarihi
Staja Başlamak İçin Gerekli Olan Belgelerin Teslim Tarihi: 10.04.2023-12.05.2023’tür.
(Staja Başlama İçin Gerekli Olan Belgeler: İşyeri onay belgesi, bölüm staj komisyon onayı) Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerinin 12 MAYIS 2023 tarihine kadar staj yapacakları işletmeleri belirlemeleri ve Staj komisyonuna ve/veya Staj komisyonu başkanına dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj Belgelerinin Teslimi:
Staj yapmak isteyen öğrenciler ilgili belgeleri (İşyeri onay belgesi, bölüm staj komisyon onayı) Staj Komisyonuna şahsen teslim edebileceklerdir.  
 
Şahsen teslimat yapamayacak öğrencilerin, imzalanmış ve mühürlenmiş belgelerin taranmış hallerini [email protected]  adreslerine e-mail olarak göndermeleri gerekmektedir. 


2. Staj Tarihleri
Staj 14 HAZİRAN 2023 tarihi itibariyle başlatılabilecektir. İşgünü sayısı 5 gündür. Ancak işletme/kurum cumartesi günleri de çalışılıyorsa staj gün sayısı 6 gündür. Kurumda pazar günleri çalışılsa bile, pazar günleri ve resmi tatil günleri staj işgününden sayılmaz.
Yurt içinde staj yapılabilecek tarih, 14 Haziran 2023 - 10 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. 

3. Staj Muafiyet Belgelerinin Son Teslim Tarihi
Stajdan muaf olmak isteyen öğrencilerin belgelerini (SGK dökümü ve başvuru dilekçesi) her dönemin ilk üç haftası teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra muafiyet başvuruları alınmayacaktır.

4. Staj Dosyalarının Teslimi
Stajını başarılı ile tamamlayan öğrencilerin staj dosyalarını eksiksiz olarak doldurduktan sonra akademik takvime göre derslerin başlangıcından itibaren 3 hafta içerisinde Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM'e imza karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir.

İfade edilen tarihlerin sonrasında staj ile ilgili işlem yapılmayacaktır.
 
Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi 6. Kat 603 Numaralı Oda

Açıklama ve Staj Belgeleri için tıklayınız.