Meram Vocational School
26.04.2024

Arama Kurtarma Topluluğundan Yangın Söndürme Eğitimi

Köyceğiz Turizm Fakültesi Önünde Geleneksel Kamp Ateşi Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

Köyceğiz Turizm Fakültesi'nin ev sahipliğinde, Rekreasyon Topluluğu ve Arama Kurtarma Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen geleneksel Kamp Ateşi Günleri etkinliği, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Köyceğiz'de bulunan fakültenin önünde kurulan 5 adet varil ateşin etrafında toplanan 90 kişi, unutulmaz bir gün geçirdi.


Etkinlik kapsamında, Arama Kurtarma Topluluğu danışmanı Öğr. Gör. Ali Giray, danışmanları Doç. Dr. Mustafa Sabır Bozoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar Büyükiplikçi tarafından yangın söndürme eğitimi verildi. Rekreasyon öğrencileri, Bozoğlu hocamızla birlikte pratik deneyimler kazandı.

Katılımcılara, üniversite öğrencileri tarafından oluşturulan 10 kişilik bir orkestra eşliğinde çay ve meyve suyu ikramı yapıldı. Müzikal şenlikler, etkinliğe renk kattı.

Etkinlik boyunca rekreatif aktiviteler, marshmallow kızartma, voleybol, halat çekme ve ip oyunları gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Katılımcılar, hem eğlendiler hem de birbirleriyle etkileşimde bulunma fırsatı yakaladılar.

Köyceğiz kampüsünde gerçekleşen bu etkinlik, Turizm Fakültesi'nin önünde toplanan kalabalık bir grup tarafından coşkuyla karşılandı.