Department of Aircraft Engineering
02.06.2023

Tebrik - Vizyoner Genç KÖK Programı - Furkan DONUK

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı himayelerinde, Savunma Sanayii Akademi ve TR Eğitim ve Teknoloji A.Ş. tarafından yürütülen Vizyoner Genç KÖK Programı'na bölümümüz öğrencisi Furkan Donuk seçilmiştir.

Vizyoner Genç KÖK Programı, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın "Nitelikli İnsan Kaynağını Temin Etmek ve Bu Temini Sürdürülebilir Kılmak" misyonunu destekleyen bir programdır ve 2021 yılında hayata geçirilmiştir. Bu program, geleceğin liderleri ve yenilikçi beyinlerini keşfetmek amacıyla genç yetenekleri desteklemektedir.

Kök programı bünyesinde Türkiye'den toplamda 80 çırak seçilmiş ve gurur verici bir şekilde belirtmek isteriz ki, Konya'dan seçilen tek çırak, öğrencimiz Furkan Donuk olmuştur. Bu hem üniversitemizin nitelikli eğitimlerinin bir göstergesi olarak hem de öğrencilerimizin potansiyelinin ulusal düzeyde takdir edildiğinin bir kanıtıdır. 

Bölümümüz olarak, Furkan Donuk'u bu önemli başarısından dolayı gönülden tebrik ediyor ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Aynı zamanda, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'na ve Vizyoner Genç KÖK Programı'na destekleri ve genç yetenekleri desteklemeleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.