KONÜDAM’da Kursiyerler Belgelerini Aldı

15.05.2023
Deneysel Tıp UAM (KONÜDAM)

Üniversitemiz KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinin 20’ncisini gerçekleştirdiği ‘Deney Hayvanları Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde 20’ncisi gerçekleştirilen Deney Hayvanları Kullanım Sertifikası Eğitim Programına, Üniversitemiz, KTO Karatay Üniversitesi, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesinin tıp, veteriner, biyoloji, biyoteknoloji, moleküler biyoloji ve genetik bölümlerinden katılım sağlayan 45 kursiyere teorik ve uygulamalı olarak deney hayvanları eğitimi verildi.



Kursiyerlere sertifikaları; Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Arbağ, KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, KONÜDAM Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Bilsev İnce, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalından Uzman Dr. Moath Zuhour ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Rahim Kocabaş tarafından takdim edildi.



Programda konuşan KONÜDAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Yılmaz, kurs bitiminde kursiyerlerle paylaşılan anket sonucunda katılımcıların yaptığı geri dönüşleri değerlendirdiklerini ve eğitim programını daha verimli hale getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

 
Paylaş