Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2 Ayrı Okulla Protokol İmzaladı

28.11.2019
Ereğli Ziraat Fakültesi

Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ile Konya Ereğli Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ile Özel Konya Ereğli Bilim Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

2 ayrı okulla imzalanan protokolde, Konya Ereğli Şehit Emre Dut Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Özel Konya Ereğli Bilim Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin;

Tercih edecekleri yükseköğretim kurumlarına göre bilimsel yönlerini geliştirmek, fen ve sosyal bilimler alanındaki akademik öğrenmelerini güçlendirerek ilgi ve kabiliyetleri doğrultusunda kariyer gelişimlerini desteklemek; yabancı dil geleneksel ve çağdaş görsel sanatlar musiki veya spora ilgi duyan öğrencilerin istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişmelerine imkan tanımak gibi maddeler yer aldı. Yapılan bu protokollerle adı geçen 2 okula da imkanlar çerçevesinde akademik destek sağlanması da amaçlandı.

Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı adına Dekan Prof. Dr. Hidayet Oğuz, imzalanan bu iki protokolün de hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Paylaş