Faculty of Dentistry
02.07.2019

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2012 Yılında kurulan Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bu yıl ikinci mezunlarını diş hekimliği camiasına kazandırmanın heyecanını yaşadı.

Mevlana kültür merkezinde gerçekleşen mezuniyet töreninde açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr Ali Rıza TUNÇDEMİR yaptı.

Dekanımız öğrencilerin ilk hedefinin uzmanlık olması gerektiğini ve öğrencilerimizin diş hekimliğinde uzmanlığı kazanacaklarına güvenimizin tam olduğunu dile getirdi.  Öğrencilerimizi ve ailelerini bu beş yıllık eğitimi birlikte tamamladıkları için tebrik etti.

Dekanımızın ardından konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhittin OKUMUŞLAR, toplumdaki her bireyin kendine düşen görevi yapmasının ve tüm mesleklerin layıkıyla yapılmasının kutsal bir görev olduğunu ve yeni mezun diş hekimlerimizin bu kutsal görevde önemli bir rol alacağından emin olduğunu vurguladı.

Program müzik dinletisi, genç diş hekimlerinin hekimlik andını içmesi ve diploma taktim töreninin ardından mezunların kep atması ile sona erdi.

 

Galeri için tıklayın.