Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü
04.10.2021

Derslerin Yürütülmesi Hakkında

Necmettin Erbakan Üniversitesi Senatosunun aldığı ilgili karar doğrultusunda derslerimiz harmanlanmış (online + yüz yüze), online veya yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. İlgili kararın 4-f. maddesi uyarınca dersi alan öğrenci sayısı derslik kapasitesinin %60’ını aşmayacak şekilde ise öğrenciler dersi tamamen yüz yüze takip edeceklerdir. Sınıf kontenjanının bu şartı sağlamadığı durumda alınan senato kararının 4-d. maddesi uyarınca Harmanlanmış ve Seyreltilmiş Eğitim Modeli uygulanacaktır. Öğrencilerin %50’lik kısmı dersi sınıfta yüz yüze takip edecekken aynı anda diğer %50’lik kısım ise dersi evinde online şekilde takip edecektir. Dersi sınıfta ya da online takip edecek öğrenci grubu öğrenci numarasının son hanesinin Tek ya da Çift oluşuna göre belirlenecektir. (Bir hafta öğrenci numarasının son hanesi tek olanlar bir sonraki hafta öğrenci numarasının son hanesi çift olanlar dersi yüz yüze sınıfta takip edeceklerdir.)

İlk hafta öğrenci numarasının son hanesi TEK rakam olan öğrenciler dersi sınıfta takip ederken ÇİFT rakam olan öğrenciler dersi online olarak takip edecektir.

INTRODUCTION TO ASTRONAUTICS ENGINEERING / UZAY MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ ve MATHEMATICS I /MATEMATİK I dersleri sınıf kapasitesi dersi alan öğrenci sayısı için yeterli olduğundan dersler tamamen YÜZ YÜZE yürütülecektir.

GENERAL CHEMISTRY /GENEL KİMYA ve INTRODUCTION TO PROGRAMMING LANGUAGE C/ C PROGLAMLAMA DİLİNE GİRİŞ dersleri ise belirtilen şekilde Harmanlanmış ve Seyreltilmiş Eğitim Modeli Kapsmında (öğrenci numarasının son hanesi ilk hafta tek rakam olanlardan başlamak üzere sınıfın yarısının sınıfta yarısının ise online takip edeceği şekilde) yürütülecektir.

İlgili Necmettin Erbakan Üniversitesi Senatosu kararına ilişkin maddeler; 















Derslere katılacak gruplar ektedir.
Kimya
C Programlama