Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Elif YAZGAN

1981 yılında Tokat’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimlerini Tokat’ta tamamladı. 2004 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme/Sayısal Yöntemler Anabilim Dalında, 2008 yılında Yüksek Lisans eğitimini, 2012 yılında da Doktora eğitimini tamamladı.
Akademik hayata 2007 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak başladı. 2013 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık Bölümüne Doktor Öğretim üyesi olarak atandı. 2017 yılından itibaren Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacılık Bölümünde Doktor Öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.
Bölüm Başkan Yardımcılığı, Fakülte Kurulu Üyeliği ve Dekan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.
Dr.Öğr. Üyesi A.Elif YAZGAN evli ve iki çocuk annesidir.