Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13.06.2022

Merhum Öğrencimiz Servet Ekici'nin Anısına Kütüphane Açılışımızı Gerçekleştirdik

Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak 2 Mayıs 2020 tarihinde kaybettiğimiz öğrencimiz Servet Ekici'nin anısına Türkiye'nin dört bir yanından gelen bağışlarla Karatay Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu'nda kurmuş olduğumuz kütüphanenin açılışını dekanımız Prof. Dr. Uğur Adıgüzel, Konya İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, fakültemiz öğretim üyelerinin ve öğrencimizin ailesinin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Bu vesile ile desteklerini esirgemeyen rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu'ya ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca kütüphanenin kurulmasına yardımcı olan tüm bağışçılarımıza, Sezai Karakoç İmam Hatip Ortaokulu müdür Oktay Kayhan'a ve bu kütüphanenin kurulmasını sağlayan Öğr. Gör. Dr. Ebru Özer Topaloğlu hocamız ile tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.