Uygulamalı Bilimler Fakültesi
16.03.2020

Lojistiğin Görünmeyen Tarafı

Lojistik Bilgi Topluluğu’nca  "Lojistiğin Görünmeyen Tarafı" konulu bir konferans gerçekleştirildi.

 Fakültemiz Konferans Salonu’nda yapılan konferansta,  HHB Network Kurucusu ve DAFF Logistics Kilit Müşteri Yöneticisi Sinan YÖNDEM ve DAFF Logistics ve HHB Network Kurucusu Erol ZİNGAL konuşmacı olarak katıldı.

Lojistik Bilgi Topluluğu Başkanı Burak DURMAZ yaptığı konuşmada, lojistik sektöründeki gelişme ve uygulamaları yakından takip etmelerini gerektiğini, bu sebeple sektörün duayenleriyle buluştuklarını ifade etti.

DAFF Logistics Kilit Müşteri Yöneticisi Sinan YÖNDEM, Forwarder mesleğini seçme sebepleri, mesleğin zorlu ve güzel yönleri ve  lojistik  mesleğinde  sıkça karşılaşılabilecek olaylar hakkında esprili örnekler  vererek bir sunum yaptı.

Meslek hayatını ve kariyerini anlatan Erol ZİNGAL; “ Forwarder nedir?, ne iş yapar?, Bu mesleği seçecek bir öğrenci kendini neler ile donatmalı?” gibi sorulara cevap veren konuşmasında, Lojistiğin çok dinamik ve her zaman ihtiyaç duyulacak bir sektör olduğunu söyledi.

Soru- cevap bölümünden sonra Topluluk Başkanı Burak DURMAZ ve Topluluk Başkan Yardımcısı  Yasemin KILBOZ tarafından konuşmacılara günün hatırasına hediyeleri takdim edildi.