Uygulamalı Bilimler Fakültesi
22.01.2020

“SİBER SUÇLAR” Konferansı

Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu tarafından organize edilen “Siber Suçlar” konulu konferans 2 Ocak 2020 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan uzman Polis Memurlarının katılımı ile gerçekleştirilen konferansta bilişim teknolojilerinin artması ile günlük hayatta karşılaşabileceğimiz sorunlar hakkında bilgilerin yanı sıra siber güvenlik, siber suçlar, siber terörizm vb. gibi konulara değinildi.

Öğrencilerimiz ile birlikte Akademik ve İdari Personellerimizin de ilgisini çeken konferans, Fakültemiz  Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Mustafa İYİBİLDİREN, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç.Dr. M. Fatih Bilal ALODALI ve Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Resul ÖZTÜRK’ün  hediye takdimi ile sona erdi.