Uygulamalı Bilimler Fakültesi
24.12.2019

Kosgeb Destekleri

Fakültemiz öğrencilerine KOSGEB Destekleri anlatıldı. KOSGEB Konya Müdürlüğü KOBİ Uzmanı İlhan Kurt tarafından verilen konferansta; Geleneksel  Girişimci  Programı, İleri Girişimci Programı ve eğitimleri ile hangi sektörlere destek verileceği, Yeni Girişimci Programı süreçleri , gençlere ve kadınlara destek detaylı bir şekilde ele alındı.

Fakültemiz Bankacılık 4. Sınıflara okutulan ve Öğr. Gör. Ebru Özer Topaloğlu’nun verdiği “Girişimcilik Kültürü” Dersi kapsamında Öğr. Gör. Ebru Özer Topaloğlu’nun yönlendirmesiyle KOSGEB’ten “Girişimcilik Sertifikası “ alan öğrencilere sertifika töreni düzenlendi. Tören sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Diken tarafından KOBİ Uzmanı İlhan Kurt’a hediyesi takdim edildi.