Uygulamalı Bilimler Fakültesi
04.12.2019

Kan Verdik

Fakültemiz Genç Bankacılar ve Finanscılar Topluluğu etkinliği çerçevesinde Fakültemizde kurulan stantta öğrencilerimiz, Türk Kızılayı Konya Kan Merkezi’ne kan bağışında bulundular.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Diken, hocalarımız ve çok sayıda öğrencilerimiz “Kan bağışı hayat kurtarır” bilinci ile hareket ederek gönüllü  kan bağışında bulundu. Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Altındağ gözetiminde gerçekleşen faaliyette öğrencilerimiz kan vermek için yarıştı. Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya Levent, ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılaması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırılması için Türk Kızılayı’nın yürüttüğü faaliyetlere destek olduğu için Fakültemiz Dekanı, öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür etti.