Uygulamalı Bilimler Fakültesi
14.11.2019

Genç Gönüllüler’den Huzurevi ve Sevgi Evi Ziyareti

Fakültemiz bünyesinde faaliyet gösteren Genç Gönüllüler Topluluğu öğrencileri, Topluluk Başkanı Ece Uslu ve danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Meral Erdirençelebi öncülüğünde Dr. İsmail Işık Huzurevi'ni  ve Sevgi Evi’ni ziyaret ettiler.

Huzurevi’nde yaşlılar ile bir araya gelen topluluk öğrencileri, onlarla sohbet ederken bir yandan da yaşlıların deneyimlerinden istifade etme imkanı buldular. Öğrencilerimizin ziyaretlerinden oldukça memnun kalan yaşlılarımız, bu ziyaretlerin sık sık tekrarlanmasını istediler. Öte yandan Mevlana Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı da ziyaret eden öğrencilerimiz, çocuklarımızla kaliteli zaman geçirerek onların önemli ve değerli olduklarını hissetmelerini sağladılar. Çocuklara kıyafet ve eğitim araçları hediyelerini sunan öğrencilerimiz, ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirterek ziyaretlerinin devamının geleceğini söylediler.