Uygulamalı Bilimler Fakültesi
14.11.2019

Öğrencilerimiz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Öğrenci Buluşmaları Programına Katıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesindeki Genç Bankacılar ve Finansçılar Topluluğu 08.11.2019 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Öğrenci buluşmaları programına katıldı. Bankacılık Bölümünden 42 öğrencinin katılımıyla topluluk akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay ALTINDAĞ gözetiminde Ankara’da Merkez Bankası’nı gezen öğrencilerimiz, geziden oldukça memnun kaldılar.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, “HERKES İÇİN EKONOMİ” çalışmaları kapsamında Ankara’da bulunan İdare Merkezinde üniversite öğrencileri için bilgilendirme programları düzenlendi. Öğrencilerimiz düzenlenen bu etkinlik kapsamında; Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının işlevleri ve işleyişi ile işe alım süreci ve kariyer olanaklarına ilişkin bilgilendirme sunumlarını içeren ve öğrenciler ile yetkililer arasında soru-cevap şeklinde bir iletişime imkan sağlayan yaklaşık üç saatlik süren bir bilgilendirme programına katıldılar.