Uygulamalı Bilimler Fakültesi
14.05.2019

Öğrenci Çalıştayı

Üniversitemizin düzenlediği ve 140 öğrencinin iştirak ettiği Öğrenci Çalıştayı’na Fakültemizden 10 öğrenci katıldı. 3 Mayıs 2019 tarihinde Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’nda yapılan çalıştayda  Gençlerin sorunları; Ekonomik sorunları, Kişisel, Yaşam, Sağlık, Sosyal ve Kültürel Sorunları, Türkiye ve Kendi Gelecekleriyle İlgili Hayalleri, Aidiyet, İnanç ve Ahlaki Sorunları, Akademik ve İdari Sorunları, Bağımlılık ve Psikolojik Sorunları ve Öz Eleştirileri olmak üzere 7 ana başlıkta  ele alındı . Çalıştaya Fakültemiz öğrencileri; Bankacılık Bölümü’nden Semih BELDEK ve Hilal AKGÜN, Ulaştırma ve Lojistik Bölümü’nden  Arzu KIRATLI ve Ali AKKAYA, Yönetim ve  Bilişim Sistemleri Bölümü’nden Ali Alperen ARSLAN ve Şule ALADOĞAN, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü’nden  Murat ERDOĞAN ve  Güler DEMİRCİ ile Uluslararası Ticaret Bölümü’nden Hasibe ŞENCAN ve Berkan KONRAT katıldılar. Öğrencilerimiz oluşturulan masalarda sorunlar ile ilgili görüş ve önerilerini belirttiler.  Çalıştayın sonunda, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya MIZIRAK , Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve SADAM Başkanı Prof. Dr. Murat Ertekin katılımcı öğrencilerle  söyleşi ve değerlendirmede bulundular.