Uygulamalı Bilimler Fakültesi
25.12.2018

Fakültemizde AFAD Eğitimi

Konya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Fakültemizde Temel Afet  Bilinci  Eğitimi verildi.
Ulaştırma ve Lojistik Bölümü “Afet ve İnsani Yardım Lojistiği” Dersi kapsamında İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Süleyman Uslu tarafından verilen eğitimde ; afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmak ve farkındalık oluşturmak konularına yer verildi.  Eğitimde; Afet ve acil durumlar, afetlerin etkileri, yaşadığımız mekânlardaki risklerin azaltılması, afet sırasında doğru davranış şekilleri, tahliye, yangın, acil durum ekiplerinin görevleri konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitim sonrası Ulaştırma ve Lojistik Bölümü ‘nden Dr.Öğr. Üyesi A. Oktay DÜNDAR  tarafından Süleyman Uslu ve Hakkı Benli’ye hediye takdimi yapıldı.