Uygulamalı Bilimler Fakültesi
24.12.2018

Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Bilgilendirme Konferansı

Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörü Prof.Dr. Kemal ÖZCAN, fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet DİKEN, Erasmus Kurum Koordinatörlüğü Öğrenci-Personel Hareketliliği Sorumlusu Meryem ALKIŞ, Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliğinden daha önce faydalanmış olan NEÜ Tıp Fakültesi öğrencileri, İngiltere merkezli İnci Tourism and Hospitality firmasının Genel Müdürü Ceyhan İNCİ, fakültemiz öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrencimizin katılımı ile “Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Bilgilendirme Konferansı” 19 Aralık 2018 tarihinde fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Üniversite Hayatına Giriş dersi kapsamında konferansa katılanların büyük çoğunluğunun birinci sınıf öğrencileri olmak üzere fakültemiz öğrencilerine Erasmus+ Yükseköğretim ve Staj Hareketliliği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yabancı dilin önemine dikkat çekilen konferansta yurtdışında öğretim görmek isteyen birçok öğrencimiz memnun kalarak bu programa başvurma koşulları hakkında bilgi edindiler.