Uygulamalı Bilimler Fakültesi
24.12.2018

Öğrencilerimizden “Mini Ada”ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu 15 Aralık 2018 tarihinde Akın Robotics firmasına teknik gezi düzenlediler.

8 Aralık 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen “4. Akdeniz Bilişim Zirvesi’”ne de katılan öğrencilerimiz, Zirvedeki sahnede düşerek ulusal basının da gündemine oturan “Mini Ada” isimli robota da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Resul ÖZTÜRK ve Ulaştırma ve Lojistik bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi A. Oktay DÜNDAR öncülüğünde gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında öğrencilerimiz Yapay Zeka kullanılarak geliştirilen robotlar ve robotik teknolojiler hakkında bilgiler edinerek teknik geziyi tamamladılar.