Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13.12.2018

4. Akdeniz Bilişim Zirvesi’ne Katıldık

Fakültemiz Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğrencileri Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu olarak 8 Aralık 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen “4. Akdeniz Bilişim Zirvesi’”ne katıldı. Zirveye 2.000 kişinin üstünde katılım olmasının yanı sıra konuşmacılar arasında Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Uzmanı Buğra Ayan, Akın Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, Batı Akdeniz Teknoloji Geliştirme Bölgesi Antalya Teknokent Müdürü İbrahim Yavuz, medyada bazı bilinen simalar ve bilişim sektöründe tanınmış pek çok isim yer aldı. Zirvede “Endüstri 4.0, Siber Güvenlik, Dijital Para, Girişimcilik, Bilişimde Farkındalık, Algı Yönetimi, Dijital Pazarlama, Dijital Tasarım, Yeni Nesil İş Modelleri, Yapay Zeka, Bulut Bilişim, Web Tasarımı” gibi konular ele alındı.

Öğrencilerimiz zirvedeki oturumlar arasında Modern Sanatlar Galerisi, Oyuncak Müzesi ve alışveriş merkezlerini; zirve sonrasında ise Kaleiçi ve Tarihi Yat Limanını, Genç Yöneticiler ve Bilişim Topluluğu Akademik Danışmanı Dr.Öğr.Üyesi Resul ÖZTÜRK ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Mustafa KOCAOĞLU öncülüğünde gezerek etkinliklerini tamamladılar.