Uygulamalı Bilimler Fakültesi
26.09.2022

Son Sınıf (Eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olabilecek) Öğrenciler İçin 45 AKTS Üstü Müracaatı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav yönetmeliğinin 10/1- a maddesi: “Öğrenci, yarıyıl/yıl başında öncelikle alt sınıflarda hiç almadığı, devamsızlıktan kaldığı veya başarısız olduğu dersleri almak kaydıyla bulunduğu yarıyıl/yıl derslerinden de alır. Öğrenci bulunduğu yarıyılda, alt yarıyıllarda başarısız olduğu derslerle birlikte (yan dal ve çift ana dal hariç) toplam 45 AKTS kredisinden fazla ders alamaz. Eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olabilecek son sınıf öğrencilerinin alabileceği toplam AKTS kredisi hesabına devam zorunluluğu olmayan dersler dahil edilmez. Öğrenci, ders seçimine danışmanının da görüşünü alarak kendisi karar verir.”  hükmü gereğince   Son Sınıf (Eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olabilecek)  öğrencilerimiz  45 AKTS üstü ders almak için akademik danışmanına başvurabilir.

Dilekçe için tıklayınız.

Not: Dilekçe ıslak imzalı olarak doldurulup danışmana onaylattırıldıktan sonra Öğrenci İşleri birimine teslim edilecektir.

Son Başvuru Tarihi : 29 Eylül 2022 Perşembe Saat 16:00