Uygulamalı Bilimler Fakültesi
03.09.2021

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Diplomaları Hakkında

2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme ve Tek Ders Sınavlarından Sonra Mezun Olan Öğrencilerimizin Diplomaları Hazırlanmıştır.

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz şahsen veya noter vekaleti ile diplomalarını alabilecekleri gibi diplomalarının alıcı ödemeli olarak kargo ile gönderilmesini de talep edebileceklerdir.
Fakültemiz mezunlarının diplomalarını kargo ile talep edebilmeleri için aşağıda belirtilen işlem aşamalarını eksiksiz tamamlamaları gerekmektedir.
Mezunlarımızın "Mezun Takip Sistemi" üzerinden (https://obs.erbakan.edu.tr/oibs/kariyer/) iletişim bilgilerini güncellemeleri daha sonra ise sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu imzaladıktan sonra [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Diploma talep formu ulaşan mezunlarımızın diplomaları, en geç 5 iş günü içerisinde formda belirttikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.
Önemli Hususlar;
*Diploma ile birlikte Diploma Eki, Transkript ve varsa Onur/Yüksek Onur belgeleri de gönderilecek olup, söz konusu belgeler için ayrıca bir talep gönderilmesine gerek bulunmamaktadır,
*Mezuniyet işlemleri yapılmayan öğrenciler için diploma talep formu oluşturulmayacaktır,
*Diploma talep formunu e-posta olarak göndermeyenlere diploma gönderilmeyecektir,
*Diploma talebinde bulunan öğrencilerin diploma gönderme süreci 5 iş günü içinde başlatıldığından konu hakkında bilgi almak için mesajla veya telefonla aramalarına gerek bulunmamaktadır.

2020-2021 öğretim yılı bahar dönemin bütünleme ve tek ders sınavları sonucunda mezun olan öğrenci listesi için tıklayınız.