Uygulamalı Bilimler Fakültesi
17.02.2021

Tek Ders / Üç Ders Sınav Başvurusu

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12’nci maddesinin 1’inci fıkrasının (ç) bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının pandemi sebebiyle, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi ile sınırlı kalmak kaydıyla, 3 (üç) derse kadar uygulanmasının uygunluğuna Üniversitemiz Senatosu tarafından karar verilmiştir. 

Buna göre mezuniyetleri için tek dersi (en fazla üç derse kadar) kalan öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi tek ders sınavı 02.03.2021 tarihinde uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacaktır.

Mezuniyetine engel tek dersi (en fazla üç derse kadar) kalan öğrencilerimiz 18 – 23 Şubat 2021 tarihleri arasında Öğrenci İşleri birimimize dilekçe ile veya [email protected]  mail adresine dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Tek ders (en fazla üç derse kadar) sınavına katılacak olan öğrencilere ait liste ve sınav programı web sayfamızdan ilan edilecektir.

NOT : Belirtilen mail adresine öğrencilerimiz dilekçelerini imzalı bir şekilde göndermeleri gerekmektedir. İmzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır. 

Dilekçe için tıklayınız.