Uygulamalı Bilimler Fakültesi
01.09.2020

2019-2020 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ TEK DERS (ÜÇ DERS) MEZUNLARI DİPLOMA İŞLEMLERİ

2019-2020 öğretim yılı bahar dönemin tek ders (üç ders) sınavları sonrasında  mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır.

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimiz şahsen veya noter vekaleti ile diplomalarını alabilecekleri gibi diplomalarının alıcı ödemeli olarak kargo ile gönderilmesini de talep edebileceklerdir.

Fakültemiz mezunlarının diplomalarını kargo ile talep edebilmeleri için aşağıda belirtilen işlem aşamalarını eksiksiz tamamlamaları gerekmektedir.

Mezunlarımızın "Mezun Takip Sistemi" üzerinden (https://obs.erbakan.edu.tr/oibs/kariyer/) iletişim bilgilerini güncellemeleri daha sonra ise sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu imzaladıktan sonra [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Diploma talep formu ulaşan mezunlarımızın diplomaları, en geç 5 iş günü içerisinde formda belirttikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.

Önemli Hususlar;

*Diploma ile birlikte Diploma Eki, Transkript ve varsa Onur/Yüksek Onur belgeleri de gönderilecek olup, söz konusu belgeler için ayrıca bir talep gönderilmesine gerek bulunmamaktadır,
*Mezuniyet işlemleri yapılmayan öğrenciler için diploma talep formu oluşturulmayacaktır,
*Diploma talep formunu e-posta olarak göndermeyenlere diploma gönderilmeyecektir,
*Diploma talebinde bulunan öğrencilerin diploma gönderme süreci 5 iş günü içinde başlatıldığından konu hakkında bilgi almak için mesajla veya telefonla aramalarına gerek bulunmamaktadır.

Tek ders (üç ders) sınavları sonrasında  mezun olan öğrenci listesi için tıklayınız.