Uçak Mühendisliği Bölümü
24.11.2020

TÜBİTAK Teknogirişim Sermaye Desteği (BİGG-Bireysel Genç Girişim Programı)

Üniversitemizin Ortak Olduğu Teknopark Olan InnoPark Konya TGB; 2017 yılından bu yana girişimci adaylarına 200.000 TL’ye kadar  başlangıç sermaye desteği sağlayan TÜBİTAK Teknogirişim Sermaye Desteğine (BİGG-Bireysel Genç Girişim Programına) başvuran girişimci adaylarının başvurularını TÜBİTAK adına alma ve girişimcileri yetiştirme konusunda yetkilendirilmiş ülke sathındaki 31 Resmi Uygulayıcı Kuruluştan birisi olan üniversitemizin ortağı olduğu InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile müşterek düzenlenen Teknolojik Girişimcilik ve TÜBİTAK BiGG - 1512 Çağrısı Webinarı’nda Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Oğuz Doğan ile InnoPark Konya TGB Yönetici A.Ş Genel Müdürü Prof.Dr. Fatih Mehmet Botsalı; InnoVadi Girişimcilik Merkezi Uzmanı Burakcan Karaman moderatörlüğünde akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ile buluşuyor.
Üniversitemizin girişimcilik alanındaki faaliyetleri ve sağladığı imkanlar, son T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Performans Endeksine göre Türkiye’nin en iyi 3. kuluçka merkezi InnoPark Konya TGB’nin girişimcilere sunduğu hizmetler, 2020 yılındaki TÜBİTAK BiGG - 1512 Çağrısının ele alınacağı ve girişimcilik alanındaki her soruya cevap bulabileceğiniz webinara kayıt olmak için TIKLAYINIZ.