Uçak Mühendisliği Bölümü
24.06.2020

STAJLAR HAKKINDA DUYURU

2019-2020 bahar yarıyılında staj yapma zorunluluğu olan öğrencilerimiz Yaz Stajlarını aşağıda belirtilen hususlara göre yapacaktır:

1. Staj yeri bulmuş ve 2020 yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz, staj başlama tarihinden en geç 10 gün öncesine kadar gerekli formları doldurup taratarak [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.
  2. Mezuniyet durumunda (Yaz Stajı hariç bütün derslerini tamamlamış) olup staj yeri bulamayanlar için ise proje ödevi verilerek Yaz Stajı yapılabilecektir.
  3. Staj projesi konuları Uçak Mühendisliği ve bölüm kapsamında alınan derslerle ilişkili olacak, konuları öğrenciler kendileri belirleyebilecektir.
  4. Bu durumdaki öğrencilerin bölümümüz Arş. Gör.’lerine ulaşmaları gerekmektedir.
  5. Yaz stajı proje ödevleri bitirme tezi formatında hazırlanacaktır.

Uçak Mühendisliği Staj Komisyonu