Türkçe Eğitimi Bölümü
26.12.2016

3. Geleneksel Şiir Dinletisi

Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından geleneksel hâle getirilen şiir dinletilerinin üçüncüsü, 19 Aralık Pazartesi günü Erol Güngör Konferans Salonunda, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KIRBIYIK ve Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Abdullah HARMANCI'nın da değerli katılımlarıyla gerçekleştirildi. Şiirlerin yanı sıra şarkılarla da süslenen dinletiye katılım yoğundu. Dinletide Mehmet Âkif Ersoy, Ümit Yaşar Oğuzcan, Adnan Yücel, Tarık Tufan gibi pek çok şairin şiirleri seslendirildi. Dinletiye gelenlere sembolik bir hatıra bırakmak adına, Türkiye haritasının yapboz parçaları dağıtıldı. Böylelikle bir araya gelinerek bir bütün olunacağı mesajı verilmek istendi.