Turizm Rehberliği Bölümü

STAJ YAPMAK VE STAJDAN MUAF OLMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKENLER

Açıklama için tıklayınız.

1. Staja Başlama İçin Gerekli Olan Belgelerin Teslim Tarihi

Staja Başlama İçin Gerekli Olan Belgelerin Teslim Tarihi: 05.05.2022-30.06.2022’dir.
(Staja Başlama İçin Gerekli Olan Belgeler: İşyeri onay belgesi, bölüm staj komisyon onayı)
Turizm Rehberliği bölümü öğrencilerinin 30 HAZİRAN 2022 tarihine kadar staj yapacakları işletmeleri belirlemeleri ve Staj komisyonuna ve/veya Staj komisyonu başkanına dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Staj Tarihleri

Staj başlama tarihleri 18 Temmuz 2022 - 08 Eylül 2022 (45 iş günü) olarak belirlenmiştir. İşgünü sayısı 5 gündür. Ancak işletme/kurum cumartesi günleri de çalışılıyorsa staj gün sayısı 6 gündür. Kurumda pazar günleri çalışılsa bile, pazar günleri ve resmi tatil günleri staj işgününden sayılmaz.

3. Staj Muafiyet Belgelerinin Son Teslim Tarihi

Stajdan muaf olmak isteyen öğrencilerin belgelerini (SGK dökümü ve başvuru dilekçesi) her dönemin ilk üç haftası teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra muafiyet başvuruları alınmayacaktır.

STAJ EVRAKLARI

1. ÜNİVERSİTE STAJ YÖNERGESİ için tıklayınız.
2. TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI için tıklayınız.
3. İŞYERİ ONAY BELGESİ için tıklayınız.
4. BÖLÜM STAJ KOMİSYON ONAYI için tıklayınız.
5. STAJ DOSYASI için tıklayınız.
6. STAJ DOSYASI (ENGLISH) için tıklayınız.
7. MUAFİYET DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ için tıklayınız.

STAJ KOMİSYONU

Staj Komisyonu Başkanı: Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Hakkı Kaynak