Turizm Fakültesi

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cüneyt ŞAPCILAR

Konya’da doğdu. İlköğretim eğitimini Konya’da bulunan Vali Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Lise eğitimini 2006 yılında aynı ilde bulunan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde tamamladı. Lise eğitimi sırasında farklı turizm işletmelerinde stajyer ve işgören olarak çalıştı. 2010 yılında Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği Programından mezun oldu. Lisans öğrenimi sırasında ve sonrasında yurtiçi ve yurtdışında çeşitli turizm işletmelerinde çalıştı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimine başlayan ŞAPCILAR, 2013 yılında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2015 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi, Turizm Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 2014-2017 yılları arasında Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalında doktora eğitimini tamamladı. 2018 yılından beri Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görevine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.