Turizm Fakültesi
01.04.2015

'Kültür ve Turizm Topluluğumuz Doğa Yürüyüşü Yaptı'

Üniversitemiz adına “Kültür ve Turizm Topluluğu”, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Doğa Yürüyüşü Meram Aydınçavuş bölgesinde yapıldı.

Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında 27 Mart Cuma günü Konya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Enver Demirci, Konya Orman İşletme Müdürü Birol Dündar, Kültür ve Turizm Topluluğumuz Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç ile pek çok misafirin ve yaklaşık 450 öğrencinin katıldığı etkinlik 2 saat sürdü.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Enver Demirci, bu etkinlikteki amaçlarının gençlere doğa sevgisi aşılamak olduğunu ve gençlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür ve Turizm Topluluğu olarak sosyal faaliyetlere önem verdiklerini söylerken bu etkinliğe farklı fakültelerden 450 civarında öğrencinin katıldığını, gençlerin bu tür etkinliklere katılmaktan hoşnut olduklarını belirtti. Dinç, “Doğa yürüyüşündeki paydaşlarımız Konya Orman Bölge Müdürlüğüne, Konya Büyükşehir Belediyesine ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na destekleri için teşekkür ederiz.” dedi.

Yaklaşık 7 buçuk kilometre olan engebeli parkur sonunda katılımcılara geleneksel etli pilav ve ayran ikramı ile program son buldu.