Turizm Fakültesi
17.04.2014

Anadolu Selçuklu ve Konya Mutfağı Yöresel Yemek Yarışması Sonuçlandı

Anadolu Selçuklu ve Konya Yöresel Yemek Yarışması sonuçları ve detayı için lütfen tıklayınız...

Konya'mızın yemek kültürünü tanımak ve tanıtmak amacıyla Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Turizm Fakültemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Selva Gıda A.Ş sponsorluğunda düzenlenen “Konya Mutfağı Yöresel Yemek Yarışması” adlı yöresel yemek yarışması 4 ayrı kategoride Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinin bahçesinde yapıldı.  Havuz kenarında yapılan etkinliğe,  Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, İl Kültür Müdürü Mustafa Çıpan, Rektörümüz Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Yüksek, Prof. Dr. Muhsin Kar, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya, diğer fakülte dekanlarımız, öğretim üyelerimiz, yarışmacılar ve öğrenciler katıldı.