Turizm Fakültesi
21.12.2021

Azami Süre Sonu Ek Sınav Başvuruları - GÜNCEL

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 44'üncü maddesinin (c) fıkrası ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 16'ncı maddesi hükümleri çerçevesinde, Üniversitemiz Senatosunun belirlediği esaslara göre; Fakültemiz programlarına kayıtlı olup azami öğrenim süresini (lisans programını 7 yıl içinde bitiremeyen) dolduran öğrencilerimize, doğrudan sınav yapılamayan dersler (proje, uygulama, staj vb.) dışında hiç alınmayan dersler, devamsızlıktan veya yeterli not alamadıkları için başarısız oldukları tüm derslerden dilekçe ile başvurmaları halinde iki ek sınav hakkı verilecektir.

Sınav başvuruları 31.01.2022 tarihine kadar öğrenci işleri birimine yapılacaktır.

Başvuru Formu için TIKLAYINIZ.