Turizm Fakültesi
20.05.2020

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı

Final ve Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

Uzaktan eğitim sürecinde genel sınavlarla bütünleme sınavlarının ölçme ve değerlendirme faaliyetleri, sunum, ödev, rapor, araştırma ödevi, proje ödevi vb. etkinlikler ile uygulanacaktır. Genel sınavlar (Final Sınavları) kesinlikle yüz yüze yapılmayacaktır. Fakültemiz 2019-2020 Bahar dönemi genel sınavlarına (Final Sınavları) ilişkin sınav programı aşağıda yer almaktadır. Genel sınavlar (Final sınavları) için oluşturulan sınav takviminde dersler için ödev ve proje yükleme zamanı takvimde belirtilen derslerin belirtildiği tarih ve saat bitişi olacaktır. Sistemde kayıtlı olmayan ödevlerin değerlendirmesi kabul edilmeyecektir. Ölçme ve değerlendirme faaliyetlerinde uygulanacak yöntemlerle ilgili aşağıdaki değerlendirme ölçütlerine göre yapılacaktır.

Not: Üniversitemizin genel sınavlara (final sınavları) ilişkin duyurusu ve uyulması gereken kurallar ile ilgili açıklamaların olduğu URL adresi aşağıdadır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı için tıklayınız.