Üniversite Anasayfa
07 Ekim 2025 | Genel

Fakültemizde Öğrenci Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Öğrenci Meclisi Toplantısı

  Fakültemiz yönetimi ile öğrenci meclisi temsilcileri bir araya gelerek öğrencilerin fakülteye dair görüş, öneri ve taleplerini paylaştıkları bir toplantı gerçekleştirdi.

  Toplantı Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Kocaoğlu katılımıyla gerçekleşti. Görüşmede, öğrencilerin eğitim süreci, sosyal faaliyetler, fakülte imkanları ve akademik destek konularındaki düşünceleri dinlendi. Ayrıca öğrencilerden gelen sorun ve çözüm önerileri değerlendirilerek, fakülte içinde öğrenci memnuniyetini artırmaya yönelik yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.

  Dekanımız, öğrenci odaklı bir fakülte anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, öğrencilerin fikir ve geri bildirimlerinin fakülte yönetimi için son derece değerli olduğunu ifade etti.

  Toplantı, öğrenciler ve yönetim arasında güçlü bir iletişim köprüsünün sürdürülmesi temennisiyle sona erdi.