Sürdürülebilir Aile İşletmeleri UAM
01.06.2022

SAİM Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Meral ERDİRENÇELEBİ ile Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif Çini tarafından yapılan sunumla “Sürdürülebilir Aile İşletmeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi” (SAİM) yeni bir etkinliğini gerçekleştirmiş oldu. Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen, Aile İşletmeleri Dijitalleşmeye Hazır mı? Konya’daki Aile İşletmelerinin Dijitalleşme Raporu”   ile Konya’da faaliyet gösteren 1500 aile işletmesi üzerine yapılan araştırma sonuçları paydaşlara sunuldu.
Sunumda dijital dönüşüm konusunda aile işletmelerinin bakış açılarını görebilmek amacıyla; dijital dönüşümde mevcut konum, dijital dönüşümün işletme içerisindeki ölçeği ve karlılığa etkisi, dijital dönüşümü güdüleyen ve engelleyen unsurların nelerdir? gibi sorulara aranan cevapların yer aldığı rapor katılımcılarla paylaşıldı.
Konya Sanayi Odası Konferans Salonu’nda 26.05.2022 saat 16:00 da yürütülen çalışmaya bazı sanayicilerin yanı sıra  öğrencilerde ilgi gösterdi.