Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
14.04.2023

Vize Mazeret Sınavı Başvuruları (2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı )

Ara sınavlara (vize) girme hakları olduğu halde sınava giremeyen öğrencilerimizden  haklı mazeretleri yönetim kurulunca kabul edilen öğrencilerimiz mazeret sınavlarına katılabileceklerdir.

Aşağıda yer alan dilekçeyi doldurup, dilekçe ve mazeretinizi belgeleyen dosyaları  (sağlık raporu, sınav giriş belgesi, ekran görüntüsü, video  vb.) ekine ekleyip, talep destek sistemi üzerinden ekleyerek  başvuru da bulunmanız gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 23 Nisan 2023
Sınav Tarihleri        : 08-12 Mayıs 2023

Not: Dilekçelerin imzalı ve  okunaklı bir şekilde taranarak yüklenmesine dikkat edilmelidir.  Mazeret sınavına katılacak öğrenci listesi Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

NOT: Talep destek sistemi üzerinden talepte bulunurken
ekine, doldurmuş olduğunuz dilekçe ve mazeretinizi belirten ekler eklenmek zorundadır. Aksi takdirde başvurunuz kabul edilmez.