Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
29.09.2021

Seyreltilmiş Eğitimin Fakültemizde Uygulanması Konusunda Bilgilendirme

******** Konu ve  Takvim İle İlgili Güncellemeler Olabilmektedir. Lütfen Sayfayı Kontrol Edelim**********

Dikkat Edilmesi Gereken Husular:

1. Seyreltilmiş eğitim yüz yüze fiziki ortamda pandemi tedbirleri ve sosyal mesafe uygulanması amacıyla mevcut sınıfın 2’ye bölünerek ders işleme sürecini kapsamaktadır.
İkiyi bölünmüş sınıflardan her hafta bir grup yüz yüze eğitim  yaparken, diğer grup uzaktan(çevrimiçi) eğitime katılacaktır.

2. Uzaktan eğitim dersleri https://uzaktanegitim.erbakan.edu.tr/  adresi üzerinden yapılacaktır.

3. Yüzyüze yapılan dersler aynı anda https://uzaktanegitim.erbakan.edu.tr/  adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

4. Derslere devam zorunluluğu olup, yönergemizde belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

5. Seyreltilmiş eğitimde hangi grup öğrencilerin ne zaman yüzyüze ne zaman uzak eğitim derslerine katılacakları Seyreltilmiş eğitim takviminde belirtilmiştir.

6. Dersin takibi için uygun koşulların ve araç gerecin sağlanması, öğrencinin sorumluluğundadır.

7.  Seyreltilmiş Eğitim Modeli ve Uzaktan Öğretim Modeli kapsamında sınıf ortamında bulunmayan öğrenciler için canlı yayınlanan derslerin video kayıtları alınmayacak, dersler asenkron takip edilemeyecektir.

8. Seyreltilmiş Eğitim Modeli ile Uzaktan Eğitim Modeli kapsamında derse çevrimiçi katılan öğrencilerin, derse kameralarını açarak katılmaları zorunludur.

9.Covid-19 test sonucu pozitif olan öğrencilerin durumları HES Kodu aracılığı ile takip edilecek, karantinada bulunan öğrenci, dersi uzaktan takip edecektir. Öğrencinin karantinada geçirdiği süre, devamsızlıktan sayılmayacaktır.

10. Öğrenci sayısı fazla olmayan bölümlerde tamamiyle yüz yüze eğitim yapılacaktır.

Not: Felsefe Bölümünde öğrenci sayısının fazla olmaması sebebiyle seyreltilmiş eğitim uygulanmayacak olup, tamamiyle yüz yüze eğitim yapılacaktır

Seyreltilmiş eğitim takvimi  için tıklayınız.

Gruplandırılmış Öğrenci Listeleri

TEKLER:  Öğrenci numarasının son rakamı TEK sayı (1,3,5,7,9) olan öğrenciler
ÇİFTLER:  Öğrenci numarasının son rakamı ÇİFT sayı (0,2,4,6,8) olan öğrenciler

Dilbilimi Tekler için tıklayınız Çiftler için tıklayınız