Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi

Dilekçe Son Teslim Tarihi: 11 Mayıs 2021 Saat 15.00
Öğrenci Listesi İlan Tarihi: 18 Mayıs 2021
Sınav Tarihleri                 :20-23 Mayıs 2021

Not1: Mazeret sınav takviminde değişiklik olması halinde yine buradan duyurulacaktır.

Not2: Uzaktan eğitim sistemi üzerinden mazeret sınavı başvurusu yapan öğremcilerimiz, aşağıdaki adımları
izleyerek yeniden başvuru yapacaklardır.

2020-2021 öğretim yılı bahar yarıyılında düzenlenen ara sınavlara mazeretleri sebebi ile katılamayan öğrencilerimizin başvuru dilekçesini doldurarak
[email protected] adresine e-posta ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurular Fakülte Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirildikten sonra mazeretleri uygun görülecek öğrencilerimize mazeret sınav hakkı verilecektir.

-  Teknik sorun yaşadığı için sınavı tamamlayamayan veya sınava giremeyen  öğrencilerimizin yaşadıkları sorunu gösteren video yada ekran görüntüsünü e-posta ile ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

-Teknik aksaklık dışında mazereti olanlar (Sağlık raporu, ÖSYM sınavı v.b) gerekli evrakları dilekçe ile göndermeleri gerekmektedir.

-Dilekçelerin imzalı olması gerekmektedir.

Mazeret sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.