Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi
28.05.2019

Öğrenci Topluluklarının Dikkatine

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının iş ve işlemleri "Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Yönergesi" çerçevesinde yürütülmektedir. Bu bağlamda Fakültemiz  bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile ilgili olarak;

2018-2019 dönemi sonu için hazırlayacakları "Topluluk Güncel Üye Listesi (Örn: Ek-1)""Yıl Sonu Faaliyet Raporu (Örn: Ek-2)" ve "Yıl Sonu Genel Kurul Tutanağı (Örn: Ek-3)" nın bir nüshası toplulukta, bir nüshası biriminizde olmak üzere diğer bir nüshasının da  21.06.2019 tarihi mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Belirtilen tarihe kadar ilgili evrakları tamamlamayan topluluklar yönerge hükümleri gereği feshedileceğinden, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın resmi yazısını aldıklarına dair toplulukların akademik danışmanlarının ve başkanlarının  tebliğ-tebellüğ belgelerini imzalamaları gerekmektedir.

Teslim Edilmesi Gereken Evraklar İçin Tıklayınız.

1.Topluluk Güncel Üye Listesi (Örn: Ek-1)

2."Yıl Sonu Faaliyet Raporu Örneği(Örn: Ek-2)"

3."Yıl Sonu Genel Kurul Tutanağı (Örn: Ek-3)"